Hei!

Sain vihdoinkin tehtyä oman blogin! Aloitin tekemään koruja vasta pari kuukautta sitten, joten taitoni eivät ole vielä kummoiset. Tosin pari vuotta sitten ollessani vaihto-oppilaana Uudessa-Seelannissa tein muutamia koruja. Siellä kun oli näitä aiiivan ihania helmikauppoja joissa oli tuhansia ja tuhansia helmiä hyllyillä joita sai hypistellä! Ja koruja pystyi tekemään siellä liikkeessä... siitä se kaikki lähti :) Kesällä sitten muistin nuo kaupat ja innostukseni heräsi jälleen ja aloin etsimään netistä tietoa.. ja yllätyksekseni meitä helmiin hurahtaneita oli paaaljon! Tässä sitä nyt ollaan.. :)

Alankin nyt heti esittelemään töitäni :)

165495.jpg

Tämän korun tein tilaustyönä, kun tilaaja halusi jotain hempeää ja kesäistä. Korussa käytetty erivärisiä makeanvedenhelmiä ja siemenhelmiä, jotka on pujoteltu koruvaijeriin. Lukko on hopeaa ja ihana vedenvihreä iso perhonen on HelmiQ:sta Olen tosi tyytyväinen tähän!

165496.jpg

Pahoittelen huonoa kuvanlaatua! Tämän korun tein myös tilaustyönä, tosin tilaaja ei ole vielä ehtinyt nähdä tätä.. Korussa on käytetty 0,6mm hopealankaa, pyöreitä 6mm aventuurihelmiä, 6mm jaspis helmiä ja päässä iso aventuurilehti. Tässä korussa käytin ensimmäistä kertaa balin hopeaa, johon kyllä ihastuin täysin! Ne antaa korulle hienon säväyksen.