On pitänyt tosi kiirettä viime aikoina, mutta kirjotukset on onneksi ohi. Vielä pitäisi kirjottaa kaksi ainetta ensi keväänä ja toivon mukaan sitten kesäkuussa saa lakin... Nyt vielä viimeinen rutistus tämän syksyn osalta, enään kaksi kuukautta koulua jäljellä. Pitää käyä pari kurssia sekä tentin 3 kurssia ja pitäs tehdä opinnäytetyö, mut sitten se on ohi!! Toivon mukaan valmistun ammattiin sitten joulukuun alussa :) Nyt yritän etsiä töitä kun joulukuussa on muutto takaisin vanhalle kotipaikkakunnalle.. toivottavasti jotain koulutusta vastaavaa työtä löytyisi..

Mutta nyt koruihin
207533.jpg
Tilaustyönä tehty setti, johon kuuluu myös korvakorut (ovat jo tilaajalla). Kuva on huono ja peittää värit, mutta parempaa en nyt kerkeä ottamaan.. eli koruissa käytetty sterling hopeaa, helmien välillä balin hopeaa, makeanvedenhelmiä ja turkooseja ja mustia swarovskin kristalleja.
207540.jpg
Tässä Helmetin kehittelemän Suerte-korun mukaan tehty kaulakoru.. Koru on tehty vaijeriin ja siinä on käytetty erilaisia makeanvedenhelmiä, kristallihelmiä ja siemenhelmiä. Lukko ym. pikkuosat ovat hopeaa. Hopeafoliosydämen voi halutessaan ottaa pois.